неділя, 8 жовтня 2023 р.

Три відгуки на книгу Ілларіона Павлюка «Я бачу, вас цікавить пітьма», або чому ми вирішили її обговорити.

  Ілларіон Павлюк - український письменник, журналіст, продюсер, документаліст. Автор трьох романів: «Білий попіл», «Танець недоумка», «Я бачу, вас цікавить пітьма». Для обговорення вибрали «Пітьму» . Чому? За нас вирішили відгуки читачів. Найцікавіші та найзмістовніші, філософські та сміливі, відверті й широкопланові. Отже, пропонуємо відгуки… Читайте й вирішуйте! #Книга_є_у_нашій_ бібліотеці

«Якщо питаєте, про що ж цей роман, то скажу, що про вибір, який ми робимо кожного дня, про вчинки, які відвідаємо нашу долю, про віру, яку ніколи не потрібно втрачати. Та про надію. Роман змушує подумати та порефлексувати щодо свого життя. А ще він просто захопливий. Тому читається швидко, але в думках залишається надовго. І до нього хочеться повернутися через пару років».

«Перечитала вдруге. Знання основних таємниць сюжету ніяким чином не погіршило враження від прочитання. Навпаки стало ще цікавіше вишукувати деталі»

«Давно книга так не затягувала, а кінець так не обдавала адреналіном. Шикарна якісна історія з купою загадок і, що важливо, розгадок, хоча питання після прочитання теж лишаються. Але основне моє враження - суцільне задоволення від читання, азарт і захоплення».

Немає коментарів:

Дописати коментар