суботу, 17 грудня 2022 р.

"День народження" "Лари"!

 


Марина Гримич, авторка романів «Клавка» та «Юра», зібрала всіх бажаючих на «день народження» нового роману «Лара».

Книга вийшла у видавництві «Нора-Друк». До речі, одночасно з паперовою книжкою "день народження" і у електронного видання роману.

Марина Віллівна зараз мешкає у Едмонтоні (Канада), тому спілкування відбулася онлайн. Та попри різницю у часі, зустріч вдалася цікавою та атмосферною. Письменниця розповіла про новий роман, дещо з історії написання та відповіла на всі запитання читачів. Не обійшлося без сюрпризів. Видавництво "Нора-Друк" за   найнеочікуваніші запитання до письменниці подарувало двом учасникам книжки-новинки «Лара».

Бібліотека-філія №4 (так як новий роман уже має) отримала супер-приз – запрошення на каву, яке тут же було обміняне на авторську зустріч, коли пані Марина повернеться в Україну (вже незабаром!)

Тепер про новинку! «Лара» – триквел до роману Марини Гримич «Клавка». Образ 26-річної головної героїні вже встиг полюбитися читачам. В романі - повсякдення Києва 1940-х років, зокрема тогочасної української письменницької спільноти, і водночас -  приватне життя Клавки та героїв роману. Не обійшлося без інтриги та таємниць.

У сиквелі – романі «Юра» – Клавка постає вже як мама студента фізичного факультету. Герої - очевидці непростих подій 1968 року, які відбуваються в літературному й університетському середовищах Києва. Дивно, знову ж не без інтриги, переплітаються долі героїв роману. Любовна лінія, що почалася в першому романі, отримує продовження. Розкриваються деякі таємниці, зявляються нові…

Лара - це вже Клавчина внучка. Образ цієї обдарованої, але дуже своєрідної дівчинки розкривається через спостереження, переживання, роздуми Клавки. Лара – донька Юри і кримської татарки Аніфе. У романі Лара муситиме зробити свій перший серйозний вибір. До того ж саме їй, Клавчиній внучці, доведеться розібратися в пікантній ситуації «дежавю» навколо любовної інтриги, яка склалася ще в «Клавці» і продовжилася в «Юрі».

Нові герої. Нові події. Знову інтриги та таємниці. Чорнобиль, Сибір, спогади про СибЛаги...

Онлайн-зустріч із Мариною Гримич дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/maryna.hrymych/videos/577285024208800

Книга є у нашій бібліотеці.





Немає коментарів:

Дописати коментар