понеділок, 26 грудня 2022 р.

Гномам втома невідома...

 


Цьогоріч початок різдвяного сезону далеко не такий, як би  нам усім хотілося. Однак попри все варто плекати у собі добро та наповняти кожен день позитивними нотками та добрими справами.

Тому у бібліотеці-філії №4 зібралися «гноми», щоб і  книги із зимово-святковим настроєм обговорити і гарну ідею втілити.

 Добрі справи перед Різдвом – це те, чого завжди потребує світ, те, від чого він стає кращим. Яких тільки чудес не зустрінеш, переконалися діти, читаючи збірку оповідань «Дива на Різдво». Зрозуміло, що від див і халеп напередодні свят також ніхто не застрахований. Згадаємо «Вертихвіст» Валентини Вздульської!

Ініціатором ідеї «передати нашим захисникам часточку тепла від дитячих сердець – синьо-жовту смакоту»,  була  Тетяна Кривошей, вчитель з щирою вдачею та волонтером за покликом серця.

Звичайно ж, не обійшлося без чудес. Добрі люди (батьки) забезпечили печивом. І глазур якось раптово зявилася.

Діти, керуючись підказками, залюбки його розмалювали. Було цікаво й весело. В результаті вийшло чудове патріотичне печиво, яке, впевнені, додасть сили та мужності нашим захисникам. 


Основний меседж зустрічі – нагадати дітям, що потрібно робити добрі справи, тому що вони цінуються і вони мають особливе значення. Дуже важливо надавати  підтримку нашим воїнам в такий нелегкий та скрутний час. Адже нашим героям  потрібно знати, що про них турбуються, в них вірять, ними пишаються ті, кого вони захищають.

Чудова атмосфера, чудовий підхід, смачні й красиві смаколики, які поїдуть на фронт. Щасливі обличчя дітей, бо вони зробили добру справу.

 Якщо ви вірите в казково-чарівні, магічно-захопливі новорічні історії, та хочете відчути присмак  цікавезних пригод, тоді вам до нас. Добрі справи і книги вас чекають!










 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар