середу, 28 грудня 2022 р.

Зустрічі, наповнені особливою магією.

             


2022 рік добігає кінця, а 2023-й обіцяє бути для бібліотеки-філії №4 ще більш плідним і цікавим Чому?

Тому що вже зараз наші юні читачі будують плани на майбутнє: очікують книжкових новинок, цікавих зустрічей, обговорень, посиденьок і майстер-класів.

Тільки у грудні разом із майстринею Ларисою Гецелевич, викладачкою Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (діти називають її фея) юні читайлики стали учасниками восьми майстер-класів. Різдвяні дзвоники, прикраси на ялинку (аж 5 чудових цяцьок!), зайчики-котики (символи року), янголята та різдвяна зірка разом із добіркою зимово-новорічних історій створили затишну атмосферу для маленьких і дорослих читачів книгозбірні.

Захопливі  історії про Різдво, наповнені особливою магією та веселощами, зимові свята у затишному колі тепер уже  найближчих людей з різних міст України – чудовий час для того, щоб ще раз подякувати Всесвіту за тих, хто поруч з нами та тим, хто нас захищає.

Віримо, що зовсім скоро усі зможуть повернутися додому, бо прийде мир і перемога на нашу рідну землю.

 А поки що - запрошуємо всіх на наші затишні зустрічі, які подарують відчуття дому та  огорнуть атмосферою родинного затишку, тепла й підтримки.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар