четвер, 17 листопада 2022 р.

Читаємо й майструємо разом!

 


Відмінна розвага для дітей і дорослих - це вироби з паперу. З нього можна зробити абсолютно все, що заманеться.

В цьому переконалися учасники пізнавальних посиденьок, які відбуваються у бібліотеці-філії №4 щопонеділка.

«Головне, що в процесі роботи діти розвивають в собі незамінний творчий потенціал, – говорить майстриня Лариса Гецелевич. – Майстер-клас в поєднанні з обговоренням книг не просто весело, а й корисно, особливо для школярів. Робота з папером розвиває у дитини дрібну моторику й уяву, а читання чи обговорення книг спонукає до мислення, критичного аналізу та спілкування».

Цього разу запропонували дітям майстер - клас з виготовлення веселого клоуна  та обговорення книги Всеволода Нестайка «Загадки старого клоуна». 


 Разом із Стьопою Наливайком та його друзями із 6-Б київської школи вирушили у фантастично-пригодницькі мандри в минуле та майбутнє. Як таке могло статися? Допоміг старий клоун та чаклун. Завдяки Стьопі та невгамовному духові козацьких пращурів, що живе у його душі, познайомилися з Києвом в різні історичні часи.

Яскраві персонажі, веселі й захоплюючі пригоди та властивий тільки Всеволоду Нестайку гумор зробили пізнавальні посиденьки  не тільки цікавими й змістовними, а й веселими.

Коли діти читають - це круто! Коли майструють своїми руками - отримують естетичне задоволення. Якщо ж ці два захоплення поєднати - це гурток "Сувенір" у  бібліотеці!

Натхненна атмосфера надихає дітей і на роботу, і на читання, і на обговорення! Читаємо й майструємо далі?!







Немає коментарів:

Дописати коментар