суботу, 9 грудня 2023 р.

«Я люблю читати…» #Тижденьчитання #Бутисобою


6 грудня у бібліотеці-філії №4 в рамках національного тижня читання відбувся флешмоб «Я люблю читати».

Запропоновану акцію читачі книгозбірні підтримали із задоволенням.

Дорослі читали вірші улюблених авторів, ділилися думками про читання, видавництва, книги зарубіжних письменників і українських. Дехто з читачів прийшли з подарунками. Все ж таки свято Миколая!

Наймолодші школярі вибрали улюблені книги, про які охоче розповіли своїм друзям, однокласниками.  Діти намагалися переконати один одного, що його книга найкраща. Радили  читати книги Всеволода Нестайка, Галини Вдовиченко, Сашка Дерманського, Лесі Ворониної, Гаррієт Манкастер, Яна Вайброу та інших улюблених авторів.

Третьокласники домовилися, що протягом пятнадцяти хвилин будуть читати книги улюбленого видавництва «Портал». Потім дружно обговорювали, обмінювалися думками: що найбільше приваблює при читанні, чи подобаються шрифт, ілюстрації, карти, вміщені у виданнях. Думка юних читачів важлива для команди видавництва «Портал»

Врешті-решт, кожен із дітей додому взяв книгу. Одні - вибрану випадково, інші – ті, які почали читати в бібліотеці, або ж просто сподобалися малюнки.

Також третьокласників чекав сюрприз – майстер-клас з виготовлення янгола з фоамірану та намистинок. «В день Миколая кожен повинен бути з подарунком, - підсумував зустріч Сергійко, любуючись новою поробкою»







Немає коментарів:

Дописати коментар