суботу, 13 листопада 2021 р.

Цікавинки з бібліотечної скриньки!

 Юні читачі в бібліотеці – це завжди свято! Духом допитливості та цікавості наповнилася бібліотека-філіал №4 відразу ж тільки  першокласники переступили поріг.

«А скільки у вас книг? А інтернет є? а журнали? А моя мама тут бере книги», - сипалися запитання під час бібліоподорожі.

Легко і цікаво, з доброю посмішкою на вустах Світлана Анатоліївна розповідала своїм маленьким гостям про нові книги, пізнавальні й розвиваючі видання, дитячі енциклопедії, книги-картинки із завданнями. А ще – про талановитих дитячих письменників і їх книги, про казкових героїв і реальних, про чудові наші видавництва, які створюють прекрасні дитячі книги.

Щирі та відверті школярики розповідали про власні книги, ділилися думками про прочитані казки, улюблених героїв. Про інтернет більше ніхто не згадував…


На малечу чекав справжній сюрприз – цікава гра у День скоромовки! Бажаючих спробувати у скоромовленні було багато. Та це не так і просто, як вияснилося. Інколи зі сміхом, часом з переможними поглядами діти пробували власні сили! Найзавзятіші не здавалися!

Вправлялися у скоромовках, вчилися читати вірші-звукограйки, згадували мирилки, жмурилки, веселинки. Хтось шукав собі книгу на полицях, дехто поринув у читання, кому припала до вподоби настільна гра!

Читайте і усміхайтеся, обговорюйте і насолоджуйтеся, миріться і не сваріться, відгадуйте і навчайтеся! Дива у бібліотеці для вас тільки розпочинаються!




Немає коментарів:

Дописати коментар