пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Щастя творити добро!

 


13 лютого 2023 року, напередодні Дня книгодарування, у бібліотеці-філії №4 відбувся День сюрпризів.

Завдячуючи участі читачів у акції «Прочитав сам – подаруй нам!», бібліотека отримала  більше 180 нових книг українських і зарубіжних авторів. 72 новинки були  представлені упродовж дня на літературному калейдоскопі.


На зустріч друзів «Щастя творити добро!» завітали читачі, щоб привітати найактивніших книгодарувальників.  Директор Центральної бібліотеки ПМТГ Таміла Андріївна Дузенко вручила подяки від Департаменту культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради Ані Станкевич, родині Євгена Петренка, Олени Булиги, Тетяни Троценко за всебічну допомогу  та активну участь у поповненні фонду бібліотеки.

День, сповнений сюрпризів, познайомив читачів з іменами полтавських меценатів, бізнесменів, тих, хто підтримує нашу бібліотеку, допомагає організовувати зустрічі з відомими письменниками, істориками, філософами, громадськими діячами.

Андрій Гурник, Володимир Василів, Ігор Шейко, Роман Радченко, Ігор Вовченко - люди не тільки з добрими й чуйними серцями, але й з новим світоглядом, мисленням, відношенням до культури, до читання

  Спеціальний приз симпатій отримав чотирирічний читач бібліотеки Ваня Скрябін. Почувши про акцію книгодарування, хлопчик із своєї власної бібліотеки подарував три нові чудові дитячі книжки. До речі, мама говорить, що це був його особистий вибір.

Подарунком для присутніх на зустрічі, сюрпризом від бібліотеки, стала мистецька сторінка від  артистів Полтавської філармонії Юлії Пащенко, Анатолія Парасочки, Світлани Пустяк, Романа Шегері та Заслуженої артистки  України Наталії Іванченко.  Маленька  талановита бандуристка Амелія Латиш зачарувала присутніх чудовим виконанням.







Немає коментарів:

Дописати коментар