пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Маленькі серця великих надій...

 

Година спілкування «Добра багато не буває», на яку завітали третьокласники школи 23, спонукала дітей до роздумів про подарунки,  чуйність, повагу, толерантність. Говорили з школярами про вміння словами виражати свою любов, чи потрібно дорожити дружбою і як підтримувати стосунки, щоб зберегти щирі взаємини з друзями, рідними, однокласниками.

Разом читали й обговорювали маленькі повчальні історії Василя Сухомлинського. Найбільше думок викликало оповідання «Сергійкова  квітка».

Розмова була і про любов, і про доброту, і про подарунки

«Ви живете серед людей. Кожен ваш вчинок, кожне ваше бажання позначаються на людях... Робіть так, щоб людям, які оточують вас, було добре», - писав Василь  Сухомлинський.

Мова зайшла про подарунки та вміння дарувати. Чи може книга бути найкращий подарунок?

Третьокласники школи 23 вирішили підтримати акцію «прочитав сам – подаруй нам!», яка діяла у бібліотеці упродовж двох тижнів. Хлопчики й дівчата не тільки поділилися улюбленими виданнями із читачами книгозбірні, але й зібрали книги для однолітків бібліотеки селища Вороніж, що на Сумщині. Подарунком-сорпризом для юних книгодарувальників став майстер-клас по виготовленню об’ємної листівки «Від щирого серця».







Немає коментарів:

Дописати коментар