четвер, 2 березня 2023 р.

«Весна переможна». Творча зустріч із Оленою Никифоренко.

"Таємниця, яку приховує у собі поезія, кожному відкривається по-своєму", - вважає Олена Никифоренко, полтавська поетеса, художниця, акторка, журналістка, творчий вечір якої відбувся у бібліотеці-філії 4.

Поетична зустріч "Весна переможна" - хвилююча та неповторна, як і поезія пані Олени.

Вміння знаходити найкращий вихід із складних життєвих ситуацій - життєве кредо Олени Никифоренко. Це своєрідний талант помножений на віру в себе, власні сили та життєвий досвід і оптимізм.

"Моя поезія дивна. Для неї не має дня і ночі.  Вона живе особливим життям, але аж ніяк не відірваним від мене, моєї країни, від минулого чи сучасного."

"Я - людина творча, творю і витворяю", - посміхаючись пояснює гостя своє захоплення поезією, мистецтвом, театром, хореографією. До речі, визначати улюблене захоплення, пріоритетне, Олена Никифоренко не бажає. "Хочу бути у мистецтві разом зі своїми друзями, однодумцями, шанувальниками чи критиками."

Читачі бібліотеки знають і поважають  Олену Никифоренко за її людяність, доброту й щирість. Друзі не могли не прийти на поетичну вечірку, бо знаючи Олену, впевнені були, що буде сюрприз. Поети, так вже прийнято, завжди підтримують одне одного. Музиканти, щоб презентувати нові пісні на вірші Олени Никифоренко. Дякуємо Євгеній Марусич та Людмила Костенко.

 На творчій вечірці, здається,  кожен присутній відчув себе молодим і яскравим. Для когось ця зустріч була великою несподіванкою чи відкриттям, а хтось був зачарований чи вражений екзальтованістю гості, її невтомно грайливою вдачею. Насправді, пані Олена була весняна та натхненна. Розмови, поезії, пісні...  Щирість, відвертість та безмежна віра у весну переможну. "Талант має кожен. Тільки дайте йому свободу". І це не ІЛЮЗІЯ. Поетична  збірка Олени Никифоренко є у нашій бібліотеці.    








Немає коментарів:

Дописати коментар