понеділок, 27 березня 2023 р.

«Щоб відчути себе щасливими» Творча зустріч із Катериною Богачинською.

25 березня у бібліотеці –філії №4  відбулася творча зустріч із  молодою літераторкою із Одеси Катериною Богачинською.

Полтавським читачам одеситка презентувала свою першу надруковану книгу “Сто листів про війну в Україні”. У ній Катерина зібрала свої нариси та спостереження про життя в Одесі під час перших місяців військового вторгнення росії в Україну. «Кожен місяць війни не був схожим на попередній,  життя у місті кардинально змінилося», – про це розповідає у своїй книзі Катя Богачинська. Чисто одеські оповідання, одеський гумор, одеський колорит.

Читачі бібліотеки назвали гостю одеською перлиною. «Їй вдалося чи не перший раз з початку війни змусити мене усміхнутися та забутися», - ділився пан Володимир після зустрічі. Катя щира та відверта. Вона закохана у рідне місто.

Рукопис існує насправді. Якраз перед війною збірка була підписана до друку та події 24 лютого внесли корективи. «Змінилася Одеса, змінилося життя і я вже не така»

«Принцеса Молдаванки» - псевдонім, який вибрала собі Катя Богачинська, бо ще в дитинстві мріяла стати принцесою. «Це мабуть від того, що я читала багато книг. І зараз свій вільний час люблю проводити з книгою».


А ще харизматична одеситка вірить в людей. Тому насамкінець побажала всім присутнім: «Добрі люди притягують таких же. І кожного разу, відчиняючи своє серце назустріч людям, я відчуваю те саме. Тож давайте дарувати один одному тепло, любов, щоб відчути себе щасливими.»


Немає коментарів:

Дописати коментар