пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

Маленькі історії про сарматів. #Відкриваємо "ПОРТАЛ"

 


11 лютого 2021 року у бібліотеці-філіалі №4 відбулася літературна мандрівка  за книгою Марії Артеменко «Стріли степу»

Захоплюючі історії дитячої письменниці, неймовірні ілюстрації зробили подорож у світ сарматів, ще одну нашу мандрівку  в історію рідної України, яскравішою та емоційнішою.

Історія про дівчинку Фаті з племені сарматів — це історія про характер, дружбу, втрати і знахідки. З презентації «ПОРТАЛу » дізналися, як жили племена сарматів багато років тому, про  їхні звичаї та традиції.


Розповідь Марії Артеменко, описані переживання дівчинки викликали багато емоцій серед третьокласників та стали темою для обговорення. Говорили про  дружбу, доброту, вдячність, вірність, взаємодопомогу. Висловлювалися  різні думки,  але мудрі слова. Хоча й не дивно, адже наші школярики читають багато, мають завжди власну думку, говорять відверто, вміють слухати, доводити і, навіть, сперечатися.

Юні читачі, читаючи, мандруючи, граючи, обговорюючи книги «Порталу», отримують  нові знання та насолоду від спілкування, залучають до читання не тільки друзів, а й дорослих. Письменники також не залишаються байдужими до наших мандрівок. Пишуть у Фейсбуці

 Maria Artemenko

👏 🤗 наступного разу запрошуйте мене, почитаємо разом ❤️

 

Отож, до нових зустрічей, друзі!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар