пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

Римовані мережки Галини Вовченко #Літературна_орбіта

 

11 лютого 2021 року в бібліотеці-філіалі №4  відбулася поетична зустріч із полтавською поетесою Галиною Вовченко, яка презентувала читачам нову збірку поезій «Живу!»

Відбулося справжнє поетичне дійство з гаданнями, поетичною грою, відвертими розмовами, щирими зізнаннями.

Про Галину Вовченко можна говорити як про письменницю, поетку, гумористку, фотоМайстра, громадську діячку. ЇЇ талант, харизма та вміння зачаровувати в себе відчув кожен присутній на зустрічі.. Збірка «Живу!» далеко не перша і не остання книга поезій: «Вереснева філософія, «Білі крила», «Молюся на любов...», «А дні бувають різні», «П'ю серцем кожну днину» … А про себе говорить з ледь помітною усмішкою, за якою сховався ще той характер: «я народжена у рік Півня, під знаком Овена, ще й з блакитними очима». А студентське прізвисько мала: «Ясвогорішенняне змінюю»

Більшість віршів, що читала пані Галина – це етюди та замальовки , які «з’являються у мене будь-де, несподівано, найчастіше — вночі», але «йдуть від душі»

Яскрава і затишна, романтична і журлива, щедра і мінлива поезія Галини Вовченко. Вона різна, але неповторна і з особливим присмаком, ніби намалювана, помережена з любовю.

         Поринувши у світ краси і любові, у світ поезії разом із Галиною Вовченко, вона ж нас повернула у сьогодення власними  іронізмами, байками з життя, сатиричними  віршами. «Добрий день!» - назва гумористичної збірки звучить  як побажання.

 


 











 

Немає коментарів:

Дописати коментар