вівторок, 5 жовтня 2021 р.

Екопригоди у бібліотеці

 

4 жовтня 2021 року у бібліотеці-філіалі №4 відбувся екоквест «Лісові пригоди».

У цікавий світ природи покликали юних читачів улюблені персонажі книг Всеволода Нестайка, Валентини Вздульської, Тетяни Луньової, Віктора Сердюка.

Сповнені енергії та жаги до перемоги школярі насолоджувалися літературно-пізнавальною грою. Відповідно до завдань, то уявляли себе дотепними героями «лісової  школи», то мандрували стежками Флоренії. Командами завзято шукали чарівну паличку, разом із Зайченятком У вчилися пізнавати закони природи, жити в гармонії з квітами, комахами, птахами, тваринами. А ще добряча порція гумору від улюблених письменників і світ веселих пригод став ще цікавішим.

Яскрава гра. Нестримні  та невгамовні юні читачі крок за кроком долали перешкоди, рухаючись до перемоги. Хтось використовував знання при виконанні шарад та головоломок, а хтось логіку чи навіть хитрість.

Захоплюючи гравців повчальними історіями із книг, разом обговорювали закони дружби, взаємоповаги, вчилися грати в команді, любити, відчувати та  цінувати природу, жити з нею в злагоді.

Журі прийшлося попрацювати над відповідями! Хтось набрав більше балів, хтось менше, але засмучених гравців не було. Всім відома приказка «Хто багато читає, той багато знає» доведення не потребувала. Тому книги із перегляду «Лісові
пригоди » швидко знайшли своїх читачів.

Читайте з насолодою! Вас чекають нові екопригоди!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар