пʼятницю, 6 листопада 2020 р.

"Мене надихає до творчості все!" Зустріч з улюбленою письменницею Ірен Роздобудько

 

#Літературна орбіта          5 листопада 2020 року відбулася онлайн-зустріч однієї з найуспішніших українських письменниць Ірен Роздобудько з читачами бібліотеки-філіалу №4, до якої долучилися шанувальники творчості пані Ірени з різних міст.

Ірен Роздобудько не потрібно представляти, бо її книги читають-перечитують, обговорюють, чекають нових. 


Авторка більше 35 романів презентувала присутнім новинку видавництва «Наш формат», яка з легкої руки Івана Андрусяка отримала назву «Ляказочки». До цієї збірки ввійшло одинадцять кумедних і повчальних казок-лякалочок із креативними кольоровими ілюстраціями талановитої художниці Надії Кушнір для дітей 3+. Але і дорослим буде цікаво, бо хоч у одній історії та Ви обовязково впізнаєте себе.

Щира  пані Ірена розповідала  про свої книги, ділилася думками та відверто відповідала на запитання. Говорили про жанри і стилі, про детективи і трилери, психологічні романи і про «жіночність» прози… Історія із книгою Вахтанга Кіпіані про Василя Стуса обурила і знайшла відгук у серцях присутніх.


А взагалі Ірен Роздобудько  «любить зранку випити філіжанку кави на балконі, любить читати, перечитувати і «сперечатись» з Міланом Кундерою , але хотіла би випити кави із Валер"яном Підмогильним.»


Один із відгуків про зустріч, такий післясмак від спілкування: «Цікава та непересічна Ірен Роздобудько. Я вдячна за відповідь на питання про амулети та обереги, адже у пані Ірини - то  «Амулет Паскаля» . Це скляна кулька...що приносить для неї щастя та удачу», які, до речі, любить  дарувати друзям і читачам.

Щиро бажаємо улюбленій письменниці щастя та успіхів у творчій справі. Трансляція зустрічі відбувалася у Фейсбуці на сторінці https://www.facebook.com/modernUkrainianBooks   Жива сучасна бібліотека. БФ – бібліотечна країна, які любязно надали нам платформу ZOOM для проведення онлайн-зустрічі.


















Немає коментарів:

Дописати коментар