пʼятницю, 20 листопада 2020 р.

Поетичні одкровення з Ольгою Ольховою

 

#Літературна орбіта

19 листопада 2020 року  бібліотека-філіал №4 зібрала друзів на творчу онлайн-зустріч із чарівною поетесою Ольгою Ольховою.

Всіх присутніх чекав справжній сюрприз. Одягнена у вишиванку «білим по білому», Оля поділилася найріднішими спогадами: її бабуся родом з Полтавщини, мальовничого села Хорошки. Так почалася онлайн-зустріч, яка стала родинними посиденьками, відвертою щирою розмовою та поетичною арт-терапією.


Красиво, вдумливо, глибоко звучала поезія пані Ольги, з нотками індивідуальності та неповторності. Громадянська лірика, романтична чи лірична, про улюблену пору року чи філософські роздуми – кожний рядочок викликав хвилю емоцій у присутніх, які знову і знову зачаровувалися поезією молодої киянки.

До розмови долучилася Юлія Лактіонова, кураторка


проєкту, створення та видання збірки Олі Ольхової «Русла запясть», видання якої вийшло у форматі арт-бук. Унікальне  видання з унікальною поезією. Якісне видання, приємна на дотик обкладинка та оригінальне оформлення в теплому персиковому кольорі з чорно-білими символічними  ілюстраціями  принесе насолоду і від читання, і від перегляду. Дві збірочки поезій «Русла запясть» поповнять колекції книг двох щасливців - переможців «За найцікавіше запитання». Вітаємо Олег Шапошников та Олена Колінько! Ще одна збірка поезій Ольги Ольхової вже чекає Вас, друзі, у бібліотеці!









Немає коментарів:

Дописати коментар