четвер, 18 квітня 2024 р.

День цікавих новинок!

 У бібліотеці філії №4 відбувся День нової книги.

180 новинок, представлених на переглядах літератури, - це щедрі дарунки читачів книгозбірні та її друзів.

Фотоколаж «Прочитав сам – подарував Вам» познайомив читацьку спільноту з іменами меценатів бібліотеки та читачів, які поділилися своїми книжковими скарбами.

День нової книги, мабуть, відвідали  всі, хто не хотів пропустити можливість знайти "свої книги", познайомитися з новими іменами в українській та зарубіжній літературі, отримати консультації чи побути в ролі наставника, поговорити і, навіть, подискутувати... Аякже, смаки у всіх різні.

Повні інтриг і пригод детективи українських авторів, трилери зарубіжних письменників, навіть новинки Стівена Кінга, не замінять любителям фентезі книги улюблених фантастів.

Чудові й зворушливі твори українських і зарубіжних класиків, подарованих Оленою Пісцовою - це ніби подарунок небес. Тільки сучасні бестселери "життєвих історій" викликають конкуренцію. На переглядах літератури представлені новинки українських видавництв. Це реальні й вигадані історії, переказані письменниками, де чарівний і захопливий світ стосунків викликає емоційне напруження, розуміння просто «людського щастя».

          Книги-новинки з питань саморозвитку особистості – це не збірники порад. Це досвід з пошуку свого місця в житті, боротьби зі своїми страхами й комплексами за особисте щастя й професійний успіх. Меседж книг, представлених на перегляді «Знайди себе» - шлях до самореалізації й вдосконалення відкритий кожному, треба лише обрати вірний напрямок.

Розібратися з таємницями минулого, свого народу та історії взагалі, покликані допомогти книги, об’єднані рубрикою «Історична правда».

180 новинок - це незміряний світ літературного й видавничого життя, це щедрі дарунки читачів і друзів бібліотеки.

Акція "Прочитав сам - подаруй нам", друзі, продовжується. Це ваш шанс відчути неймовірну атмосферу книжкового життя книгозбірні та стати її другом чи подругою.

 
















Немає коментарів:

Дописати коментар