вівторок, 2 квітня 2024 р.

"Пес Патрон" Зоряни Живки


Справжнім  сюрпризом «Валізки» стала довгоочікувана книга  Зоряни Живки «Пес Патрон».

Джек-рассел-тер’єр Патрон – талісман чернігівських піротехніків, який разом із ними розміновував деокуповані території. Добре знаний  дітьми та дорослими, талісман Державної служби України з надзвичайних ситуацій, володар медалі «За віддану службу» допомагав саперам знешкоджувати ворожі вибухові пристрої.

  Книжка Зоряни Живки – своєрідна автобіографія Патрона. 

Читається легко й діти сприймають історію улюбленця (він сам розповідає про себе), як переклад із собачої мови на людську.  

Дитяча письменниця написала чудову історію песика, який став супер відомим, бо він пес-рятувальник! Але до цього були й непорозуміння, і «собачий університет», і навчання.

 Юним читачам сподобався  веселий і розумний герой книги, а його господар, пан Михайло - справжній професіонал своєї справи.

До того ж, книга пояснює дітям такі складні речі як вибухи, війна, снаряд; застерігає від небезпеки. А ще - безліч цікавинок про собаче життя від самого Патрона!

Та що я розказую, самі подивіться, як нам було весело  читати, а моїм маленьким друзям - коментувати! Книга «Пес Патрон. Маленька історія про велику мрію»  надихає мріяти, вірити та перемагати!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар