пʼятницю, 27 січня 2023 р.

"Киці - мандрівниці" чи "Котяча банда" ???

           


 Чи не вперше в історії наших пізнавальних посиденьок думки  дітей розійшлися. Хлопчаки віддали превагу «Котячій банді» Катарини Метцмайер, а дівчатка – «Кицям-мандрівницям» Галини Манів. Тому рішення було прийняте – бути на літературних читаннях обом книгам.

«Котяча банда» - це захоплива історія про величезне місто, в якому живе справжня котяча банда. Вирушаючи на пошуки смаколиків, дорослі коти потрапляють до підступної пастки. І як ви думаєте, хто ж допоможе хвостатій компанії? Історія написана з гумором і здатна розвеселити будь-кого, навіть дорослих. А смішні ілюстрації роблять котячі пригоди ще цікавішими!

           «Киці-мандрівниці» - книжечка повчальна. Вивчаються особливості країн у формі подорожі. Дві киці подорожують собі по  країнах, ще й на малюнках всі мандрівки показуються.
З чого все почалося? Одного дня Муля знайшла копійку і прийшла до своєї подруги Манюні із пропозицією поїхати в Італію. Звірятка були і у Фінляндії, куди подалися шукати Миколая і подарунки. Були і киці у Гренландії.
А ще  ця книжка – вже має продовження цих захоплюючих мандрівок двох киць-подружок.

          А щоб легше було запамятати обидві книги, дітей запросили на майстер-клас. Вже за годину по книгозбірні стрибали різнокольорові зайчики, копіюючи героїв тільки-но прочитаних книг.   





      

 

Немає коментарів:

Дописати коментар