середу, 11 січня 2023 р.

"Так хочеться, щоб листівки з нашими молитвами й побажаннями стали оберегом і підтримкою нашим захисникам»

 


2 січня у бібліотеці-філії №4 зібралися діти й дорослі, щоб  розпочати 2023  рік з підготовки до Перемоги. 

Разом з майстринею Ларисою Гецелевич присутні виготовляли листівки нашим захисникам і захисницям!

Під час зустрічей вже стали традиційними літературні читання збірки «Героям слава!» Тепер маємо новинку – «Привид Києва. Манга».

Це книга-комікс, що зображає подвиг українських асів, який породив легенду про Привида Києва, пілота МіГ-29, який за перші 30 годин російського вторгнення в Україну здобув шість повітряних перемог у небі над столицею.

 «Це правда. Він збив два Су-35, два Су-25, Су-27 і МіГ-29», -  з гордістю поділився інформацією шестирічний Тимофій.

Мабуть саме так  Мацуда Джюко, автор книги "Привид Києва",  надихнувся подіями лютого 2022 року, коли під час жорсткої ескалації російсько-української війни небо над Києвом героїчно боронили українські пілоти 40-ї бригади тактичної авіації.

«Місія книги, - написав Мацуда Джюко, - закарбувати в памʼяті дітей та дорослих історію успішного спротиву українського народу російському вторгненню та возвеличити мужність наших захисників.

Кожна дитина під час виготовлення листівки вкладала в роботу не лише старанність, а й свою вдячність. Всі вироби, прикрашені  з великою любов’ю і щирими побажаннями, волонтери передали нашим відважним воїнам.

Майстер-клас закінчився, а діти продовжували обговорювати: «наші захисники відчують турботу та нашу підтримку». «Так хочеться, щоб листівки  з нашими молитвами й побажаннями стали  оберегом і підтримкою нашим захисникам». 







Немає коментарів:

Дописати коментар