понеділок, 18 липня 2022 р.

Новинки! Новинки! Новинки!

 
    205 нових видань представлено у бібліотеці-філіалі №4 у день нової книги.

 Нові книги улюблених авторів та світові бестселери, історичні книги, пригодницькі, фантастика, фентезі, життєві історії – все для дорослих.    Найменшим читачам презентували 39 видань з чудовими ілюстраціями. Фаворитами дня нової книги стали «Звірські вірші» Івана Андрусяка та «Чудернацькі вірші» Сашка Дерманського. Несподіванкою для дітей став графічний роман «Міра» популярних у Європі данських авторів Сабіне Лемір і Расмуса Бренгоя, який вийшов у серії «Комікси».

 Для підлітків серед новинок – «Викрадачі снігу»  Анастасії Нікуліної, «Дрімучий ліс» Анастасії Лавренішиної, «Квест: знайди «Енеїду» Ніни Ягоджинської та довгоочікувана «Вітрова гора» Анни Багряної.

Упродовж Дня працівники бібліотеки відкривали читачам нові імена письменників, істориків, дослідників, етнографів.


 Інформаційний огляд «За лаштунками історії» - це огляд 12 історичних нарисів відомих діячів історії та мистецтва, які підготовлені та видані Олександром Савчуком. Книги з архівними ілюстраціями, фотографіями, документами та додатками. Серед новинок -«Михайло Бойчук та його школа», дослідження Дмитра Яворницького, альбом «Портрети українських кобзарів Опанаса Сластьона», етнографічні розвідки Федора Вовка, «Українська абетка» з малюнками Георгія Нарбута.

Перегляди літератури  «Історія. Спогади. Документи», «Корисно  знати», «Невідоме про відомих», експрес-репортажі, інформаційні огляди – все організовано професійно, щоб читачам було легше зорієнтуватися серед розмаїття новинок.  Допомагали читачам у виборі книг порадники-волонтери, які відверто ділилися думками про прочитані книги.

Бібліотекарі у цей день не тільки провели для читачів рекламні огляди новинок, але й познайомили бажаючих з сайтами українських книжкових видавництв.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар