середу, 29 грудня 2021 р.

Передноворічний книжковий вернісаж

В переддень новорічних та різдвяних свят бібліотека-філіал №4 презентувала читачам 82 книги-новинки! Перегляди літератури «Життєві історії», «Детективи. Фантастика»,

«Від переможців «Коронації слова», «За лаштунками історії», «Історія. Спогади. Документи», де представлені нові книги зарубіжних авторів, світові бестселери,  фантастика, історичні романи викликали зацікавленість у читачів. Експрес-репортажі та інформаційні огляди  допомогли зорієнтуватися у виборі книг.

Шанувальники детективів  відкрили для себе імя Донато Каррізі, якого називають королем італійського трилера. Деякі із його романів вже екранізовано, тому читачам були представлені для перегляду трейлери.

Книги-новинки сучасних українських авторів Ольги Саліпи, Дарини Гнатко, Тетяни Белімової, Андрія Кокотюхи та Сергія Пономаренка зібрали найбільше охочих прочитати. Прихильникам малої прози презентували новинку «Кудафудра»- збірку оповідань про кохання з першого погляду.

Книгою дня назвали мемуари Марії Креховець «Через вогонь над водою». Народилася Марійка у мальовничому селі на Полтавщині. Маленькою дівчинкою пережила голод 33 року, потім Друга світова війна, німецькі табори OST, сім років поневірянь, Нова Зеландія, де довелося наново творити своє життя. Протягом життя Марія писала щоденник, який побачив світ дякуючи Наталії Пошивайло-Тоулер, яка очолює Об’єднання Українців Нової Зеландії.

Книги, представлені на перегляді «Знайти себе!» - це своєрідний екскурс у світ філософії та психології. Це книги про розуміння себе й людей, про почуття та відчуття, уміння ефективно спілкуватися й будувати чесні та щирі взаємини.

Читальний зал бібліотеки в день нової книги перетворився на комунікативний майданчик для спілкування. Інформацію про нові книги можна було отримати по телефону, а присутнім на дні нової книги бібліотекарі пропонували переглянути віртуальні презентації новинок, послухати інтервю улюблених письменників чи поділитися враженнями від уже прочитаних книг.




Немає коментарів:

Дописати коментар