четвер, 16 грудня 2021 р.

Підступні "Неперевіршені задачі"

15 грудня 2021 року школярі-третьокласники завітали до книгозбіріні, щоб відпочити від самостійних і контрольних робіт, тестів та уроків взагалі. Заморилися…

Розважити наших юних читачів легкими, веселими і захоплюючими історіями вже не вдається… Їм би жахастиків! Та пострашніше! Або ж щось новеньке!

Дякуючи крутезним дитячим письменникам Сашку Дерманському, Дмитру Кузьменко (Кузьку Кузякіну) нам вдалося школяриків і заінтригувати, і протестувати їх знання, уважність та й довести, що математика насправді, - це не тільки цифри, формули та задачі на N- кількість дій. Вправно рахувати вони і так вміють! А от «Неперевіршені задачі» - це ще та перевірка!

Яскраві й привабливі персонажі задач захопили дітвору настільки, що вже й мови не було про «нецікаву математику». Сміху й веселощів додали ілюстрації Олександра Шатохіна, кожен малюнок якого - шедевр!

Звичайно ж, не так легко розгадувалися, прийшлося «поподумати», перечитувати декілька раз та ніхто не пропонував зазирнути в кінець книги.  Зрозуміло там відгадки, але знайшли діти свій варіант. «Наша Надія Вадимівна все знає,»  - бадьоро заявив Матвійко. І тест на найкращого математика класний керівник пройшла «на відмінно!»

Отже, новенька книга «Неперевіршені задачі» здобула найбільшу нагороду читачів: «Книжечка веселенька й цікавенька!»

Так, задачам властиві яскраві і привабливі персонажі, веселі історії і захоплюючі пригоди, завдяки чому діти читають їх на одному диханні, думають, розгадують. Розслабитися книга не дасть. Але не забувайте «неперевіршені задачі» - дуже підступна забавка. Чи Вам до снаги їх перевіршити? Спробуйте!










Немає коментарів:

Дописати коментар