четвер, 23 грудня 2021 р.

Новорічний вечір у компанії позитивчиків!

 21 грудня у бібліотеці-філіалі №4 відбулася презентація аудіоказки «Чудове Чудовисько» за книгою Сашка Дерманського, яку записав  аматорський театр «Малафея».

Здивувати сучасну малечу нелегко. Все вони знають, все вміють.  Та це був справжній подарунок для дітей. Ведуча запропонувала всім присутнім закрити очі і … герої Сашка Дерманського ожили улюбленими, добре знаними, голосами відомих акторів театру.

 Захоплююча повість улюбленого автора зазвучала. Ви ж памятаєте книгу? Про незвичайне знайомство дівчинки Соні з чудовиськом Чу. За кілька місяців Чу мусить заробити сім подяк від людей, бо інакше його закинуть у Країну жаховиськ. Безліч пригод і небезпек спіткає героїв у книзі, а діти прослухали одну із них -  про новорічний маскарад Соні та Чу. Але відгуки про аудіоказку «малафейці» зібрали від усіх: і дітей, і дорослих.

Цим чудеса вечора не закінчилися. Для присутніх дива тільки розпочалися. Цікава мандрівка в закулісне життя акторів, дивовижні розповіді про те, як створювалася аудіоверсія казки. Процес запису та монтажу, як готуються до запису актори, скільки людей цим займається, де відбувається запис, і звичайно ж, новорічні пригоди!

Не оминули присутніх  сюрпризи: новорічне привітання від казкових героїв! Загадки від милої Кози-Дерези, пісні від красуні-Принцеси, гра «Хто яку книгу прочитав у грудні?» з Червоною Шапочкою та дива Діда Мороза.

Затишна атмосфера, чудовий настрій! Дорослі тішилися з дітьми в цікаві ігри, загадували-розгадували головоломки та водили танок.  

А от щоб ялинка засіяла, то поморочилися! Хто ж міг знати: щоб вогні запалали, треба всім присутнім вуха опустити. Кумедна весела компанія і бібліотека відчули справжній смак новорічних свят.

Щиро дякуємо талановитим акторам аматорського театру «Малафея» та Сашку Дерманському за класнючий вечір у компанії позитивчиків!









Немає коментарів:

Дописати коментар