середу, 16 червня 2021 р.

Не бійся відчиняти будь-які двері!


 У бібліотеці-філіалі №4 відбулася зустріч молоді із Віталієм Дмитрієвим, засновником промислової компанії, яка щороку виконує більш ніж 4000 проєктів автоматизації виробництва для провідних українських і закордонних компаній.

Як вдалося досягти такого успіху? Це особиста історія, якою ділиться Віталій Дмитрієв у своїй книзі «Не бійся відчиняти будь-які двері, або Історія створення успішного українського бізнесу».

Зустріч бізнесмена з юнаками та дівчатами вдалася змістовною, атмосферною, відвертою. Під час презентації книги Віталій Олександрович, власник і керівник підприємства «KONSORT», щиро розповідав дещо про особисте: дитинство, навчання у Харківському авіаційному інституті, студентське життя-буття, сповнене і наполегливості, і недоспаних ночей, перездач і студентських курйозів.


Віталій Дмитрієв впевнений: «якщо дуже захотіти відчинити зачинені двері, то знайдуться люди навколо, які побачать, що вам це потрібно, і допоможуть».

З охотою розповів слухачам притчу про зачинені двері. А потім були запитання і відповіді: про бізнес, капіталовкладення,  маркетинг і маркетологів, становлення компанії і як захистити свій бізнес, навчання, саморозвиток і сучасну освіту…Знову й знову старшокласники повертали Віталія до особистого: пошуки себе, навчання у Міжнародному інституті бізнесу,  Кремнієву долину,  навчання у Флоренції.


Щиро і відверто Віталій Олександрович говорив про суспільне та особисте, що дає бізнесова література і чому любить читати трактати древніх філософів. До речі, компанія «KONSORT» має чудову власну бібліотеку, дбає про саморозвиток працівників так само, як і про їх відпочинок; організовує екскурсії за кордон в поєднанні із вивченням англійської мови.

Цінними для присутніх  стали не тільки поради, але й розповіді. «Досвід досягати бажаного», «Йти до мети, попри бурі на шляху до омріяного», а також про «неймовірні відчуття, які охоплюють, коли здолав вершину».

Віталій Олександрович нікого не повчав, він просто розповідав і щиро відповідав на запитання. Але впевнена, що кожен із присутніх добре запамятав притчу про зачинені двері  та побажання відомого бізнесмена.

«Відчиняти будь-які двері непросто, але можливо. На шляху до мети нас може зупинити страх невідомості, наші кроки можуть бути хиткими і невпевненими. Ми можемо витратити безліч часу на боротьбу зі своїми страхами, але так і не зрушити з місця. Не бійтеся відчиняти будь-які двері! Памятайте, всі вони відчиняються перед тими, хто наполегливий. А іноді не просто сміливий, але й відчайдушний… І якщо, попри все, ви знаходите сили підніматися і продовжуєте йти, витрачаючи на справу життя всі свої зусилля і творчий підхід, незалежно від того займаєтеся ви спортом , музикою, наукою чи бізнесом, ви неодмінно досягнете успіху!» Вірю в це і бажаємо найкращого разом із Віталієм Дмитрієвим. Книга є у нашій бібліотеці.






Немає коментарів:

Дописати коментар