пʼятницю, 19 березня 2021 р.

«Хто? Де? Коли?» пізнавальні забави #Відкриваємо ПОРТАЛ

 


18 березня 2021 року до бібліотеки-філіалу №4 завітали юні читачі, щоб взяти участь у пізнавальних забавах «Хто? Де? Коли?»

Школярам добре відомий смак літературної гри: адреналін підвищується, атмосфера набуває азартного присмаку, ще хвилинка і найцікавіші пригоди з книгами видавництва «ПОРТАЛ» розпочинаються.           Запитання – відповіді (неправильна відповідь – пропускає наступні три запитання), загадки – відгадки, історичні головоломки, шаради, вдумливі погляди, сяючі посмішки…. Так хочеться продовжити цю ігрову мить, насолодитися відповідями та тим азартом, з яким їх шукають школярі.      Молодці! Сашко Дерманський, Марія Артеменко, Олеся Мамчич, Світлана Богдан, Валентина Вздульська, в книгах яких панує  історичний дух,  Вами пишаються.


5-хвилинний аукціон «Моя книга на канікули» не залишив нікого байдужим, а найновіші книги розігралися рандомно (дякуємо за ідею Марині Олександрівні). Всі залишилися задоволені: і книги, і діти, і ми, бібліотекарі. Читаємо із задоволенням!

Із підслуханої розмови:

«Скажи, класно було грати», «тепер детективчиків начитаюся», «швидше б маски ці зняти, одні очі видно», «у цій книзі є і про кохання», «а давай, як прочитаєш, книгами обміняємося», «а це точно після канікул буде велика гра за порталівськими книжками»… Буде! Точно! І зустрічі з письменниками ще попереду! Вдалих канікул!Насолоди від читання! Сонця і тепла!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар