понеділок, 15 березня 2021 р.

КАЗКОВІ ПОСИДЕНЬКИ ІЗ ТЕТЯНОЮ ВАЦЕНКО


 11 березня у бібліотеці-філіалі №4 відбулися казкові посиденьки з Тетяною Ваценко, дитячою письменницею, автором відомої та улюбленої серед дітей поеми-казки «Курдуплик»

Інтригуюча поява полтавської казкарки в читальному залі книгозбірні, цікава розповідь про Курдуплика та курдупленят, країну Навпакинію, динамічна розмова в форматі «запитання-відповідь», читання віршів – вирішило перебіг зустрічі. Задоволені залишилися всі. Школярі, як не дивно, повірили в чудеса; Тетяна Федорівна отримала «добрячу порцію енергії та позитиву»

Посиденьки вдалися атмосферними та пізнавальними. Без повчань та нотацій,



тільки досвід і відвертість.

Часто ми не віримо у свої можливості, навіть пояснити не можемо «чому?» Саме про це вели розмову під час  зустрічі із п'ятикласниками. Часто діти не знають, як позбутися невпевненості в собі? Як розкрити в собі талант і довести собі та оточуючим: «Я можу! У мене вийде!»

Тетяна Федорівна щиро та відверто ділилася з юними читачами спогадами: «Як залюблена у книги та дива мрійниця Тетянка стала професійною письменницею, художницею, майстринею витинанок, відомою не тільки в Україні, але і в Європі»

Поради казкарки школярам:

«Насправді ми боїмося лише незнаного або незрозумілого… і коли щось не до вподоби, варто спробувати подивитися на це з іншого боку. Навчіться бути уважними і ви все зрозумієте…»

«Більше читайте. Книга - це покроковий путівник, який допоможе вам дійти із того місця, де ви є зараз, туди, де хочете опинитися в майбутньому»

«Ваші  цілі, мрії, плани – усе це здійсненне й досяжне. Просто потрібно знати, що допоможе правильно рухатися обраним шляхом. Не бійтеся помилитися».





Немає коментарів:

Дописати коментар