пʼятницю, 1 травня 2020 р.

Дружня атмосфера спілкування, або як управляти конфліктами.


30 квітня 2020 року працівники бібліотеки-філіалу №4 стали учасниками вебінару ВГО Української бібліотечної асоціації на тему: «Управління конфліктами у бібліотеках»
Тренерка, психолгиня Галина Якушко розкрила картину розвитку конфлікту, розповіла про протиборство та важливість взаєморозуміння, як управляти емоціями та чому важливо навчитися будувати  атмосферу спілкування як в колективі, так і  «бібліотекар - читач».
 Щоб управляти конфліктом, необхідно знати всі варіанти вирішення конфлікту, щоб не звинувачувати, не занижувати самооцінку конфліктуючого, а зрозуміти його світогляд. Прийняти правильне рішення допоможуть поради від Галини Якушко.

Розглядаючи приклади проблемних ситуацій тренерка давала поради, як виходити з них, щоб уникати конфліктів, або коли зіткнення неминуче, знайти правильне рішення для обох сторін.
  Для тих, хто не зміг приєднатися до вебінару , пропонуємо книги, які допоможуть  Вам справитися з негативними емоціями, порозумітися з проблемними людьми, побудувати в колективі та громаді дружню атмосферу спілкування. Запрошуємо!                                        

Немає коментарів:

Дописати коментар