середу, 13 травня 2020 р.

Чудово і весняно стало на душі!

    #Літературна орбіта  12 травня 2020 року гостями бібліотеки-філіалу №4 на платформі ZOOM були відомі поети зі Львова Любов Долик та Іван Гентош.

У їх доробку є серйозні та глибокі поезії, кожна із яких – це роздуми про життя, про кохання, про призначення у цьому світі. Кожен рядок випромінює своє світло – то яскравий спалах, то сумовитий, інколи тривожний відблиск подій сьогодення на Сході.

Чарівна Люба Долик щиро ділилася своїми поезіями, яким властива неймовірна сила. В кожному рядку – глибинна суть. «Ти – талантище, - пишуть про творчість Люби Долик. –Ти маєш талант у цьому просторі жити, відчувати, співпереживати, захоплювати і сумувати. І все це глибоко і щиро» Її книга «Ліки від Хаосу» - книга неймовірної сили!
 Сильно і потужно звучали поезії Івана Гентоша. Серйозно, влучно, правдиво! Поезія за поезією. Цікаво, майстерно розповідав він про своє літературне життя, відповідав на бліц-запитання, зачаровуючи слухачів своєю харизмою.
Незабутню,  добрячу порцію сміху отримали слухачі від сторінки «Перли поперли». Іван Гентош, знаний у літературному світі як добрий пародист, заросив Любу Долик до пари читати поезії. Поетичний тандем змусив слухачів сміятися до сліз…
 Запрошуємо до читання книг Люби Долик та Івана Гентоша, які вже є  в нашій бібліотеці !, або ж за посиланнями в Фейсбуці
 «Давайте будемо ділитися позитивом і теплом. Тоді ми точно переможемо!»

Немає коментарів:

Дописати коментар