пʼятницю, 22 травня 2020 р.

У вишиванках про вишиванку


#Літературна орбіта
 Поетична онлайн-година «Веселкою сплелися кольори», організована бібліотекою-філіалом №4 на платформі ZOOM, зібрала поетів, шанувальників поетичного слова з різних міст України, щоб відсвяткувати День вишиванки разом.
Чарівні українки у вишуканих вишиванках, сповнені позитивних емоцій, ділилися спогадами, оживляли теплі  мрії дитинства, насолоджувалися поетичними рядками Олі Берези, Юлії Манойленко, Зоряни Кіндратишин,  Галини Приріз. Поетична  година відбулася в форматі, який дав змогу поділитися гостям зустрічі віршами улюблених поетів про Україну, вишиванку, про родину. Звучали вірші М. Сома, М. Сингаївського, Д. Павличка, Івана Гентоша, Люби Долик, Івана Андрусяка…
 Яскраві емоції, історії одягнених вишиванок, теплі слова та душею прочитані вірші дарували гості мамам, бабусям, чиї невтомні руки вишивали узори на їхніх сорочках. Галина Фесюк, майстриня і поетка презентувала ілюстровану книгу про історію вишивки  Жовківського району на Львівщині , яку подарувала нашій бібліотеці.
Не обійшлося без сюрпризів. Таня Пилипець привітала учасників онлайн-години з машини; читали поезії, а Ігор привітав всіх з днем вишиванки піснею.   
День вишиванки 2020 став для всіх барвисто-веселковим та радісним.
·          Ольга Береза Дякую за чудові поетичні онлайн читання!
·         Nina Bezpyata Молодці!😍
·         Ольга Глущенко Дякую за теплу зустріч і чудові вірші!
·         Екатерина Баранова Дякую за організовану теплу та душевну зустріч, нові знайомства, щирі емоції!!! Приємно стати частинкою цієї неймовірної атмосфери!! Бажаю усім учасникам бесіди миру, злагоди !
·           Галина Приріз 💖 Щиро дякую за прекрасну зустріч. Були неймовірні вишивані емоції. Рада знайомству з Вами та кожним, хто долучився. Чудова ідея! Обіймаю Вас. 
Natasha Biluta Ох і гарно ж було! Шкода, що інтернет попрощався перед третьою сесією. Але ви такі натхненні і надихаючі!
·          Zoryana Kindratishin Дякую, за працю, щире серце, тепло! На Вашій орбіті завжди світло і душевно! 🌞🤩💖
·         Наталія Фенько Дякую за надзвичайне свято вишиванки і спілкування з колегами. Це було неперевершено,)))))












Немає коментарів:

Дописати коментар