пʼятницю, 30 вересня 2022 р.

Щасливі бути разом! З днем бібліотек!

 

29 вересня 2022 року бібліотека-філія №4 організувала бібліотечний уїк-енд – день знайомств, творчості, цікавих зустрічей і літературних  новинок.

На книжкових виставках, переглядах літератури були представлені кращі світові бестселери, новинки від улюблених авторів та видавництв. Розповіді про нові імена в літературі, обговорення, рекомендації та затишний комфортний простір надихає та стимулює до читання як дорослих, так і дітей.


Літературна година  "Неймовірна" Олена Теліга» переросла у серйозну розмову з молоддю про сучасні події .«Як ми, українці, могли допустити знову?», «Чому це вкотре сталося саме на нашій землі?»

 Олена Теліга ставила такі ж питання перед своїми однодумцями, намагалася знайти відповіді більше, ніж півстоліття тому. Згадували Уласа Самчука, Євгена Плужника, Олега Ольжича, Олександра Довженка, Миколу Леонтовича, Леся Курбаса… список продовжували юнаки, як сумний приклад знищення радянщиною наших митців, нашої мови, наших традицій.

 Обговороення роману Ірен Роздобудько «Неймовірна» спонукав молодь до роздумів. «Ми готові ще поспілкуватися», - пропозиція студентів прозвучала як угода про наступні зустрічі.




Немає коментарів:

Дописати коментар