понеділок, 5 вересня 2022 р.

«Найкращий спосіб зробити дитину хорошою – це зробити її щасливою» Оскар Уальд Оскар Уайльд

 


Діти - наш найдорожчий скарб, радість, наше натхнення і наше майбутнє. Існує дві дуже важливі речі, які кожний з нас має усвідомити: незалежно від обставин, кожна дитина має бути щаслива, а дорослі повинні сприяти цьому. Цей рік є непростим для всіх для нас. Життя наше і наших дітей поділилося на «до» і «після». Та, пристосувавшись до умов, які диктує життя, кожен день для наших дітей намагаємося  наповнити  щастям.

Година спілкування «Щасливі разом!»– це можливість для юних читачів познайомитися, знайти нових друзів, відкрити спільні захоплення, щиро й відверто поділитися своїми думками.

Чудовий тренінг «Давайте знайомитися» став справжнім відкриттям не тільки для дітей. Діти охоче заповнювали «листки - очікування», залюбки виконували вправи, відгадували загадки, отримували призи й медалі. Дякуємо, пані Тетяно! Цікаво! Креативно! Пізнавально!

Вікторини, ігри, розмови про книги, про мрії, про нашу країну  та тих, хто нам дарує спокійні світанки.

Кожен із присутніх прикрасив дерево мрій. Бажання різні, але всі мріють про нашу Перемогу.   Листи нашим захисникам писали серйозно і вдумливо. «Любимо. Чекаємо!», «Віримо ЗСУ», «Перемоги! Щастя! », «Ви – найсильніші й наймужніші».

Ми Вами пишаємося. ТОП-20 захоплюючих книг для підлітків від українських письменників знайшла своїх прихильників.

Філософські казки, пригодницькі повісті, фентазі, реальні історії … Ці видання стали бестселерами, деякі з них екранізували, але – що найголовніше – їх справді читають підлітки! Рекомендуємо!









 

Немає коментарів:

Дописати коментар