четвер, 1 вересня 2022 р.

Покоління креативних!

       Проєкт «Медіакурс для молоді» - це круто! Ми переконалися!

Звичайно ж, сучасна молодь зовсім не схожа на попередні покоління. Але ж як з ними цікаво! Представники цієї вікової категорії невпинно генерують нові цікавинки та вдихають життя в добре забуте старе. Юнаків та дівчат просто неможливо примусити звернути увагу на щось буденне та нецікаве, адже їхні серця прагнуть до невпинного розвитку та яскравих вражень.

12 днів навчання  з професійними медіатренерами і власна унікальна творчість кожного учасника таки здивувала!

Творча робота в групах, індивідуальні завдання, обговорення, екскурсії, перші спроби, з кожним разом завзятіші кроки, незначні, але ж перемоги – це життя юнаків і дівчат, які обрали шлях розвитку та вдосконалення.  Були невдачі й розчарування,  та відчуття пізнати щось нове й цікаве швидко приводило до тями, адже тренери постійно мотивують і надихають новими знаннями.

 Упродовж занять, юнаки й дівчата швидко підхоплювали будь-яку  ідею наставників. Із завзяттям генерували її та перетворювали  на щось по-справжньому яскраве та цікаве.

 Самі учасники медіакурсу називали заняття годиною «випробування»,

«творчого натхнення», «прийняття рішень», «оптимізму»…

12 днів пролетіли швидко. Насамкінець, поради від тренерів, якими може скористатися кожен.

  «Ніколи не думайте, що у вас є час на довгі роздуми і розгойдування. Треба починати діяти вже зараз. Пам’ятайте, життя може перерватися в будь-яку мить».

«Не подобається теперішній стан речей? Все просто: пора почати вибирати інші рішення, діяти по-новому. Варіанти є завжди, адже навіть бездіяльність і відсутність прийнятого рішення – також дія!»

«Навчіться посміхатися. Посмішка привертає людей, вони починають бачити в вас впевнену, рішучу, добру людину. Посміхніться без будь-якої причини, побудьте з посмішкою на обличчі кілька хвилин. Поступово ваш настрій покращиться, ви відчуєте приплив внутрішніх сил, з’явиться енергія і віра в себе».

«Всі пройдені невдачі збагачують ваш досвід, дарують нові знання. Рішуче йдіть до кінця, не кидайте справи на півдорозі, досягайте мети!»










Немає коментарів:

Дописати коментар