понеділок, 30 серпня 2021 р.

Презентуємо новинку!

 Із  відгуків читачів про роман Тетяни Белімової "Винуваті люди"

«Василь ще з дитинства закоханий у Марію, доньку його начальника, старшого машталіра Флора Ігнатовича. Марії якраз виповнилося вісімнадцять і вона прислуговує графині Лідії Браницькій, яка люб’язно взяла її на виховання ще в ранньому дитинстві після смерті матері дівчинки. Дитяча дружба Марії та Василя, як це зазвичай буває, плавно переросла в юнацьке кохання і…»

«Бувають книжки, які хочеться читати не відриваючись, використовуючи кожну вільну хвилинку. Наче якась магія затягує тебе в життя персонажів книжки і ти спостерігаєш за ними з цікавістю і непоборним бажанням дізнатися, а що ж буде з ними далі. Такою книжкою для мене став роман Тетяни Белімової «Винуваті люди», що буквально кілька тижнів тому вийшов в світ у Видавництво "КСД".»

«Та все ж головним в романі, як і належить, є любов.  Бо «Винуваті люди» - це надзвичайно глибока, пристрасна і чуттєва історія кохання. письменниця на прикладі героїв свого роману показала, що паростки любові, посіяні в серцях закоханих, можуть пробитися з-під землі  і прорости буйним цвітом, навіть якщо їх засипати щебенем чи закатувати в асфальт.»

«Тетяна Белімова написала свій роман у кращих традиціях української класичної
літератури зламу століть. Інколи мені здавалося, що я читаю роман Марка Вовчка чи Панаса Мирного. Майстерність викладу сюжету, чудова мова та знання тогочасної ситуації забезпечать беззаперечний успіх роману. А в тому, що роман матиме успіх, я навіть не сумніваюся.»

«…А є книги, через букви яких бачиш художню картину, як на екрані, яка захоплює з першого слова, ніби справжній фільм, і не відпускає навіть після прочитання ще досить тривалий час. Саме до таких належить книга «Винуваті люди». Події, що в ній розгортаються, охоплюють перші 14 років двадцятого століття, відносно спокійні, але описані з історичною точністю, хоча і не нав'язливою, адже роман все ж більше про почуття, про кохання, про кручену долю кохання.»

«Якщо ви досі думаєте про те, що би таке почитати, то це має бути однозначно роман «Винуваті люди» Teтяни Белімової. У мені боролися два почуття: так хотіла смакувати кожним написаним словом, адже тут неймовірно довершена мова, але…. Цей сюжет настільки захопив, що з кожним розділом виникало питання: «Невже це не все? А як же вони далі..?»

«Герої настільки живі, що починаєш бачити себе в них; відчуваєш увесь світ, який описано в книжці; намагаєшся швидше завершити справи, щоби читати далі…»

«У мене єдине питання: «А можна другу частину?»

Немає коментарів:

Дописати коментар