вівторок, 3 серпня 2021 р.

Читати разом – це круто! Обговорювати – ще крутіше!

 Вітаємо найменших читачів та їх тат і мам! Нашій книгозбірні подарували Володимир Василів та Ігор Вовченко найновішу книгу видавництва «ПОРТАЛ» - унікальну абетку «Овва як бува! Абетка з історії України».

Книгу написала дитяча письменниця Олеся Мамчич, яка добре вже знайома юним читайликам за книгою «Олениця біжить по морю». Пані Олеся разом із талановитою художницею Софією Томіленко створили книгу-квест.

За кожною літерою ховаються важливі слова, а за словами - події, постаті, речі, які зробили Україну саме такою, якою ми її знаємо.

Вірші абетки пропонують легке, пізнавальне, веселе знайомство з цікавими особистостями чи історичними поняттями. А під текстом, на кожній сторінці, ніби між іншим розшифровуються невідомі слова. Цікаво і дітям, і дорослим!

А ще є нагода цікаво провести час разом: поговорити з дітьми про знакові явища з історії нашої країни. Тут як знахідка буде підказка – ігрова картка, яка містить історичний контекст за темою книги, психологічний супровід та запитання до тексту, які Вашу з дитиною розмову зроблять цікавою, пізнавальною, незабутньою. Ваш авторитет знавця історії тут же зросте!

Унікальність видання – це детальний бекґраунд за QR-кодом - складові, що допоможуть дорослим знайти правильні слова для обговорення психологічних моментів з дітьми та глибшого розуміння історичного періоду!

Книга є у нашій бібліотеці! Читайте кожну сторінку з насолодою!

Немає коментарів:

Дописати коментар