вівторок, 3 серпня 2021 р.

Де живе книжкове натхнення?

 Кожна нова книга в бібліотеці-філіалі №4 — це подія для читачів. Це завжди нові відкриття і не тільки таємниць книг. Це знайомство з новими іменами в літературі, новими книгами улюблених і незнайомих авторів, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Тому дні нової книги у нашій  книгозбірні стають традиційними, а читачі з нетерпінням очікують новинок та і самі доповнюють книжковий фонд подарунками.

Протягом всього дня нової книги відвідувачі бібліотеки знайомились з  книжковими  переглядами  «Від сторінки до сторінки – презентуємо новинки», де були представлені нові книги зарубіжних авторів, світові бестселери,  детективи, життєві історії та історичні романи. 

Фаворитами дня серед прекрасної статі стали новинки улюблених українських письменниць – «Троян-зілля» Дари Корній, «У затінку земної жінки» Олени Печорної, «Винуваті люди» Тетяни Белімової. Роман  «Останній володар» Ярослави Дегтяренко викликав у читачів здивування: чому авторка зрадила улюбленій темі козацтва? Допоміг інтернет – читачі отримали відповіді на всі свої запитання на ФБ-сторінці Ярослави Дегтяренко.

Серед  книг зарубіжних авторів найбільша черга на  книгу Джона Стрелекі «Кафе на краю світу», яку називають бестелером-мотиватором №1. Із відгуків -  книга «зворушує, спонукає, просвітлює,  вона прониклива … і надихає»

Зацікавленість викликав перегляд літератури, де були представлені  книги, подаровані  Романом Радченком та Андрієм Гурником після зустрічі із Романом Ковалем та Марком Мельником. «Ваша бібліотека впевнено розширює свій асортимент», - по-діловому зауважив пан Олекса. Так серед новинок є і нон-фікшн для дорослих і цікавинки для дітей.

Бібліотекарі книгозбірні підготували цікаві заходи, які спонукали відвідувачів дня нової книги до обговорень, відгуків, до розмов. Уважно   відвідувачі слухали  інфоекскурс «Книга корисна, коли її читаєш», інформаційний огляд-пораду  «Читаємо і обговорюємо», літературний калейдоскоп «Лабіринтами детективних романів».

Активні користувачі  бібліотеки з радістю розповідали та ділились враженням про прочитані новинки.

Отож, ловіть книжкове натхнення разом із новинками бібліотеки на Європейській 141!









Немає коментарів:

Дописати коментар