середу, 25 серпня 2021 р.

"Моя Україна!" День Незалежності у книгозбірні!

 


24 серпня 2021 року у бібліотеці-філіалі №4 відбувся літературно-мистецький вернісаж «Україно моя!» у межах відзначення 30-річчя Незалежності України 

Дорослим читачам бібліотеки представили  виставку «Книгомиті тридцятирічної історії Незалежності», книги якої розкривають історію незалежності нашої держави. На виставці - книги, які розповідають про боротьбу нашого народу за  незалежність,  про українців, які пройшли через зради, війни та голодомори. Найбільше охочих прочитати новинки про сучасників, які зі зброєю в руках захищають суверенітет і територіальну цілісність Української держави на сході країни. 

Для юних читачів презентували книги видавництва «Портал», кожна з яких – це  цікавий путівник для маленьких українців дорогами пізнання історії України. 

Цікавою вдалася гра в пазли «Склади карту рідної України», до якої охоче приєднувалися і дорослі. Найзапеклішим став «двобій» між бабусею та внуком» Переможцем став юний Кирилко - 52 секунди!

Команда бібліотеки та аматорський народний хор «Дивограй» вітали читачів зі святом віршами, піснями, гуморесками.

 Світлана Анатоліївна запросила гостей до розмови «Що є запорукою нашої незалежності?» Відповіді були різні та врешті-решт всі погодилися: «Ми самі. Покоління українців, що мислять незалежно, чинять відповідально, поважають себе і свою країну». Ось наша головна зброя, рушій розвитку та «вічний двигун» до змін».

Упродовж дня  у бібліотеці лунали привітання зі святом, музика, спілкувалися між собою читачі, обговорювали події та книги…











Немає коментарів:

Дописати коментар