неділю, 28 лютого 2016 р.

Творча зустріч із Мариною Гримич


Дорослі шанувальники творчості Марини Гримич мали змогу насолодитися спілкуванням із улюбленим автором під час зустрічі в бібліотеці-філіалі №4: презентація нової книги "Бранзолія"! майже віртуальна мандрівка в далеку Бразилію, де уже 120 років живуть і працюють українці! чарівна музика Богдана Веселовського! презентація книги Ігоря Осташа "Бонді"!  розповідь про нову серію видавництва «Belles non-fiction», до якої належить «Бранзолія», цікаві оповідки мандрівника-дослідника, наповнені гумору та щирості, дотепні історії і ще безліч читацько-письменницьких таємниць.
Читачі мали нагоду поспілкуватися з авторкою книг, які вже їм полюбилися. Найбільше розмов було навколо псевдодетективу  «Острів Білої Сови». Книга «Ти чуєш, Марго», яку пані Марина презентувала в 2014 році читачам бібліотеки, чи не найбільше сподобалася жінкам. Не залишилися поза обговоренням  і романи «Егоїст» та «Second Life:Друге життя »(всі книги є в бібліотеці). Марина Віллівна розповіла історію створення роману «Фріда», зацікавила слухачів сюжетом і подарувала нове видання книгозбірні.
Все ж на зустрічі найцікавіша була розповідь про Богдана Веселовського, українця, композитора зі світовим визнанням, якого називають «батьком української естрадної музики». Нове ім’я, яке не так давно відкрили для себе читачі бібліотеки, зацікавило всіх присутніх на зустрічі. Київська гостя привезла з собою диски пісень   Богдана Веселовського і присутні мали змогу насолодитися танго, поринути в «музичну атмосферу довоєнного Львова».

Студент Полтавського музичного училища ім. М.Лисенка  Валентин Жданов виконав два твори, які йому найбільше сподобалися (до речі, вивчив їх за два дні!).
 А потім автограф-сесія, щирі посмішки і бажання продовжити розмову.

Дякуємо Вам, пані Марино, за зустріч! А ще Наталі, Тарасу та Луці!   І Звичайно ж найщиріші побажання пану Ігорю Осташу!До нових зустрічей!















1 коментар:

  1. Дякую за запрошення. Вперше на такій зустрічі. Тепло, щиро, невимушено, вільне спілкування і гостя! щира+ мудра+ гарний оповідник+ закохана в ту справу, якою живе. Щн раз дякую.Про книги - "Бранзолія" це шедевр, в художньо пізнавальній розповіді є все. Далі - "Бонді" - ще один шедевр, але вже Ігоря осташа. Прекрасний концерт наступного дня, де зірками були наша полтавська "Чураївна", Наталя Хоменко, Лідія Кретова. Пишаюся Полтавою! Нових зустрічей всім нам! Наталка Б.

    ВідповістиВидалити