четвер, 25 лютого 2016 р.

«Зіркова проза»

24 лютого 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся день інформації «Зіркова проза»
68 новинок книгозбірні були представлені читачам на переглядах літератури «Зіркові імена», «Уроки мужності», «Літературні скарби для дітей». Експрес-репортажі за книгами «Аеропорт» С. Лойко, «100 днів полону» В.Макєєва, «Покрова» Люко Дашвар, мистецьким альбомом «Проекція», інформаційні листки з біографіями письменників, відгуки із Інтернету доповнили перегляди літератури. Бесіди за прочитаними книгами, діалоги, обговорення, відгуки присутніх на заході  про інші книги «зіркових письменників» створили атмосферу  неформального спілкування та довіри.
Особливим день інформації став завдяки присутності  Микити Кашницького, автора книги «Уроки мужності».

Гість розповів про те, як виникла ідея написання книги, чому саме «ці історичні події» описав у книзі і як пов’язує їх із подіями сьогодення. Насолоду від спілкування з автором отримали і діти, і дорослі. Крім того, Микита Кашницький звернув увагу присутніх на новинку бібліотеки  - «100 днів полону» Валерія Макєєва, адже обоє мають власний досвід присутності в зоні АТО.


В день інформації «Зіркова проза» читачі познайомилися з новими книгами, з новими іменами, визначилися, щоб хотіли читати далі, а також під час спілкування  знайшли цікавих співрозмовників - прихильників улюблених жанрів та  письменників.. 












Немає коментарів:

Дописати коментар