пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Без права на помилку

11 лютого 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася година спілкування школярів з інспектором превентивної діяльності Євгенією Сторчеус.  Під час бесіди-діалогу  «Без права на помилку »семикласникам ЗОШ №27  Євгенія Вікторівна розповіла про наслідки вживання наркотиків і скоєння злочинів під впливом їх дії, застерегла як не стати жертвою злочину та як необхідно поводитися , коли  в разі здійснення правопорушення працівники поліції затримали неповнолітню особу.
     Школярі  отримали відповіді щодо кримінальної відповідальності неповнолітніх, як вести себе в різних життєвих ситуаціях, як адаптуватися в них і, навіть, чи можна на них вплинути. Євгенія Вікторівна пояснила семикласникам  як регулювати власну поведінку під час суперечок, щоб не потрапити в халепу та не поставити під загрозу своє здоров’я і, навіть, життя,  чи життя однолітків, авторитет родини і їх фінансове благополуччя. Адже відповідальність за скоєний злочин чи правопорушення несуть батьки неповнолітніх.

     В рамках профілактики негативних явищ серед школярів бібліотекарі організували  книжкову виставку «Шкідливим звичкам – НІ!» Художні книги сучасних авторів,  представлені на перегляді літератури «Без права на помилку», познайомлять школярів із життям ровесників,  їх життєвими ситуаціями типовими для всіх підлітків
















Немає коментарів:

Дописати коментар