пʼятницю, 15 березня 2024 р.

Не дозволяйте нікому відтинати ваші крила -мрії...

 

У бібліотеці-філії №4 відбулася зустріч  учнівської молоді   з полтавським бізнесменом, співвласником та керівником всеукраїнської мережі магазинів "Аврора" Левом Жиденко.  Мережа заснована у 2011 році Левом Жиденком та Тарасом Панасенком.

Учасники розмови – юнаки та дівчата з активною життєвою позицією, представники шкільного парламенту школи №27. Здавалося б філософські питання, але цікаво було знати всім. Як не пропустити в житті ті можливості, які воно нам пропонує? Знайти своє призначення й зробити реальністю найсміливіші й найзаповітніші мрії? Звичайно ж, було цікаво почути від гостя, яким він був у шкільні роки, його успішність,  перші кроки у бізнес і перший заробіток, чи завжди його підтримували батьки…

На  світлинах  зафіксовані моменти, коли  відверто й щиро  Лев Анатолійович говорив про бізнес, успіх, мрії, біржі, навчання... Він не давав перелік правил і вправ, які приведуть молодь до успіху. Він розповідав історію життя десятикласника, який у 90-і роки намагався знайти себе і своє місце в житті.  А між рядками розмови - любов до свободи та успіху,  бажання творити, відкривати, заробляти гроші, щоб відчути себе вільним. Щоб навчатися й займатися справою, яка тобі до вподоби.

Лев Анатолійович, ніби між іншим, ділився власними принципами, які можна використовувати як у бізнесі, так і у житті. Така собі універсальна та ефективна методика розвитку особистості.

Лев Жиденко вважає, що шлях до самореалізації та самовдосконалення відкритий кожному. Треба лише обрати вірний напрямок. Говорили про дисципліну, навчання, історію створення бізнесу, діяльність компанії та її цінності, про книжки, які допомогли йому побудувати бізнес.

«Свій успіх треба цінувати й берегти, завищуючи увесь час планку. Щоб не розслаблятися, працювати над собою»

«Я люблю читати, постійно вчуся й продовжую вчитися зараз.»

Кожен учасник зустрічі отримав навчальний посібник «Економіка», який допоможе поринути у захоплюючий та водночас складний світ підприємництва, розширити межі економічного мислення. Перший крок зроблено – рухаємося далі.






Немає коментарів:

Дописати коментар