понеділок, 4 березня 2024 р.

На шляху до перемог! Шаховий клуб «Інтелектуал» в дії.


Цікаві й захоплюючі заняття з шахів проводить у бібліотеці щосуботи й щопонеділка тренер Іван Васильович Губарь.

Всі знають, що це корисна гра, яка розвиває логічне та аналітичне, творче й абстрактне мислення. Шахова гра тренує витривалість і вміння мислити на перспективу, планувати і вибудовувати дії заздалегідь.

Іван Васильович вчить юних шахістів мислити й думати самостійно, ретельно й своєчасно приймати рішення, продумувати кожен крок наперед і відповідати за нього. Програв – мусиш навчитися адекватно сприймати програш і невдачі, навчитися працювати над помилками і робити висновки.

Всі партії  тренер розбирає з дітьми на дошці, заохочуючи всіх до пояснень. На заняттях працюють всі. «Працездатність та дисциплінованість, витривалість і стійкість – це ваша група підтримки на шляху  до перемоги», - як мантру повторюють майбутні чемпіони.

«Гра в шахи розвиває логіку та інтелект, пам’ять і уяву, посидючість та уважність, цілеспрямованість і витримку, вміння за короткий термін концентруватися і зосереджуватися», - пояснює тренер батькам.

Хитромудрі задачі Івана Васильовича спонукають дітей до системного та стратегічного мислення, фантазії й творчості. Заняття клубу – це дружні розмови, обговорення, мрії, плани. Це шлях до перемог: нелегкий, але такий бажаний. Успіхів Вам!






Немає коментарів:

Дописати коментар