середу, 26 жовтня 2022 р.

Творча майстерня з Оленою Никифоренко.

 


Упродовж трьох тижнів у бібліотеці-філії №4 збиралася учнівська молодь на тренінги «Іміджелогія. Технологія особистої чарівності, або як подобатися людям».

Юнаки та дівчата отримали унікальну можливість долучитися до занять із Оленою Никифоренко, популярною авторкою та ведучою телерадіопрограм, координаторкою молодіжної експериментальної студії «Лтава».

Як з’ясувалося, кожен з учасників тренінгів хоч раз проживав складний період. Найменша невдача здається катастрофою, конфлікт з друзями – кінцем світу. І ніхто їх не розуміє! «Цей період дорослі називають підлітковим віком, - пояснює Олена Никифоренко. – Але не кожен знає, як пояснити підліткам доступно і зрозуміло про цілі, моральні якості, вибір, гармонію і щастя. А також про те, як розв’язувати конфліктні ситуації».

Відверті розмови, тренінги, ігри, щирі обговорення допомогли підліткам подивитися на себе зі сторони, отримати детальну карту вирішення багатьох проблемних ситуацій.

Особливо змістовними й цікавими для дівчат і хлопців виявилися  рольові ігри, де в інтерактивній  формі розігрувалися проблеми підлітків.

Поведінка з незнайомцями, образа на батьків, відсутність підтримки друзів, пихатість, конкуренція, легковажність, побудова відносин – все це ігри-завдання для команд, учасники яких працювали на командний результат. Кожна історія — це ґаджет з різними налаштуваннями, обираючи які, є шанс змінити  життя героя чи замислитися над власними проблемами.

Олена Никифоренко досить наочно  довела учасникам тренінгів, що для кожного бажання є свій шлях. Це як навігатор. Потрібно лише вміти ним користуватися - обирати хороші думки, вміти критично мислити, робити правильні висновки та діяти з огляду на свої принципи.

А ще - визначали найкращі риси і якості важливих для нас людей, прагнули стати кращою  версією , говорили про технологію особистої чарівності, її складові, проходили тести, аналізували імідж королев та зірок.

«Кожне заняття – це відкриття, - ділилася думками учасниця тренінгів Ліза з Харкова. – Це моє нове  життя, однодумці і мої нові друзі.»








 

Немає коментарів:

Дописати коментар