понеділок, 18 квітня 2022 р.

«Будьте доброзичливими до оточуючих, дослухайтеся до них і зберігайте оптимістичний настрій». Мей Маск

  «Hold Strong Ukraine !», дослівно «Тримайся, Україно!», - написав американський бізнесмен Ілон Маск, засновник  компанії SpaceX . І вже через тиждень Україна мала підтримку  станціями Starlink та доступом до супутникового Інтернету. Також підтримала нашу державу і його мама Мей Маск, відома в світі модель та дієтолог, яка записала відео на підтримку українського народу.

Неочікуваним сюрпризом для читачів бібліотеки-філіалу №4 стала  новинка – книга  Мей Маск «Жінка, яка має план», що стала  світовим бестселером у 2021 році.

Мей Маск вважає, що кожна людина повинна вміти планувати та не боятись ризикнути, адже саме ці якості допоможуть кожному стати успішним.

Про що книга «Жінка, яка має план»? Надійшли вже перші відгуки.

«Мей Маск уже за сімдесят. Вона стала моїм кумиром. Успішна, чарівна вишукана жінка…  її життя не завжди було таким простим і гламурним, як тепер. У тридцять один вона стала матір’ю - одиначкою, відтак тяжко працювала, щоб поставити на ноги дітей - Ілона, Кімбала й Тоску. Нині вона на піку популярності. І все це завдяки бунтарському духу та заповзятості. Саме вони принесли їй світову славу у віці, який сама Мей Маск називає «розквітом свого життя». Тамара Любимова

«Мей Маск у книзі ділиться досвідом і мудрістю, набутими протягом нелегкого, сповненого пригод і випробувань життя. Це поради щодо здоров’я, краси, родини та кар’єри» Ольга Сиротенко

«Книжка матері Ілона Маска — це водночас і мемуари, і книжка з категорії self-help. Вражає історія заміжжя Мей…Цікава історія з переїздом до Канади, куди спершу поїхав Ілон, щоб вступати там до університету, а незабаром підтягнулася й решта сім'ї. Що при цьому витворила донька Тоска, то варто почитати в книжці… Книга написана з присмаком гумору. Я вже засвоїла перший урок: варто дозволяти дітям бути самостійними і підтримувати їхні захоплення»

Мей Маск у своїй книзі не дає поради, а щиро й відверто ділиться спогадами та уроками свого життя: «Ви не можете контролювати все, що відбувається навколо.  Але в будь-якому віці можете жити так, як забажаєте. Для цього потрібен лише план. Тільки не потрібно обмірковувати усі до найменших деталей сценарії свого життя. Досить навчитися розвязувати проблеми, що постають перед вами. Їх звісно буде багато, до того ж різні. Та вам потрібно ретельно обміркувати перший крок»

Тож почніть обмірковувати його просто зараз. Надихне Вас Мей Маск книгою «Жінка, яка має план»  І не забувайте: коли ми піклуємося один про одного – виграють УСІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар