понеділок, 18 квітня 2022 р.

Зробити світ яскравішим навколо себе – під силу кожному!

  У бібліотеці-філіалі №4 стартував проєкт «Підтримка дітей та молоді в Полтаві в умовах війни», ініціатором якого є ГО Полтавська філія Суспільної служби України.

Затишні літературно-мистецькі зустрічі, майстер-класи, студії та курси акторської майстерності – все для дітей і молоді, які постійно чи тимчасово проживають у нашому гостинному місті.

Майстерня «Весела галявина» з досвідченою арт-терапевткою Наталією Діда та дітлахи вже відчули, як прекрасне поєднання бажання та  креативного мислення здатні стовідсотково покращити емоційний настрій.

Якщо ви думаєте, що намальована власноруч парасолька тільки рятує вас від дощу, то мушу запевнити, що це не зовсім так. Парасолька – це як наш дім. Ми його (чи то пак її, парасольку) можемо відкрити для друзів та рідних, щоб вберегти від негоди. Або ж запросити найрідніших помилуватися різнокольоровим світом Мрій.

Кожен з гостей «Веселої галявини» за допомогою олівців творили та-акі чудеса! Навіть дорослі переконалися, що зробити світ навколо себе яскравішим під силу кожному.

А ще познайомилися із бешкетником Мишком, який залюбки відкрив дітям і дорослим деякі таємниці Полтавського дендропарку. Захопливу книгу-історію Віктора Сердюка «Стежками Флоренії, або випадок на Ульчиній галявині» презентували на «Веселій галявині». Відкрию таємницю, дехто з учасників вже взяв книгу під свою парасольку.

Заняття проводять безкоштовно викладачі ПФ ССУ і ТСД у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.   Матеріалами для поробок учасників студій та майстер-класів забезпечуємо!



Немає коментарів:

Дописати коментар