середу, 20 квітня 2022 р.

Ми – творці радості.

     Не обов’язково шукати радість деінде – вона там, де ми є.

В цьому переконалися учасники студії «Магічний папір», яка працює у бібліотеці-філіалі №4 в рамках проєкту «Підтримка дітей та молоді в Полтаві в умовах війни»

Цікаві майстер-класи з досвідченою майстринею  Ганною Дорохіною чекають юних гостей Полтави та полтавців.  Ми разом, дружною родиною, відкриваємо таємниці книг, вивчаємо звичаї та традиції рідного народу, співаємо пісень та готуємо подарунки до свят.

У своєму фірмовому стилі Ганна Дорохіна поділилася секретами створення аплікацій, робочими прийомами, роздумами та розповідями, звідки черпати натхнення.

Паперові вироби робляться швидко і просто. Для їх виготовлення досить творчого натхнення і простих матеріалів. А ще фантазії!  Та й книги дитячі допоможуть: потрібно тільки перегорнути сторінку. Дитячі письменники так цікаво описують кольорові міста, природу, чарівних героїв та дивовижні місця, що хочеться покинути все та відтворити все те своїми руками. Не так важливо що саме: дощик чи хмаринку, сонячні промінчики чи росу на весняній травичці...

Про Вербну неділю та традиції святкування в родинах діти розповідали залюбки. Згадували легенди, притчі, вірші, пісні та крок за кроком кожен з учасників творив свою радість: картину «Вербова гілочка», яка стане окрасою будинку.

 Уміти дарувати радість – це щастя!

Додайте у своє життя фарб і різноманіття, будьте вільними, грайливими, дивуйтеся, літайте, творіть! А книги у цьому Вам допоможуть!

Чекаємо та дякуємо ГО Полтавська філія Суспільної служби України за можливість бути щасливими разом з дітьми.




Немає коментарів:

Дописати коментар