пʼятницю, 28 січня 2022 р.

Зворушлива історія, що повертає надію. Онлайн-зустріч із Наталією Дурундою.

         27 січня 2022 року відбулася онлайн-презентація роману ужгородської письменниці Наталії Дурунди «Крижане полум’я» .

Читачам бібліотеки-філіалу №4 ім’я Наталії Дурунди добре відоме за романом «Зрада», який отримав відзнаку на «Коронації слова» як кращий твір про кохання.

Наповнені любов’ю, неймовірними емоціями і надією книги є чи не найпопулярнішими серед прекрасної статі. Про що ж  роман «Крижане полумя»?

 «368 сторінок у шикарній твердій палітурці. Динамічний сюжет, яскраві герої, теплі родинні стосунки… книга припаде до душі як поціновувачам романтичної літератури, так же не розчарує і шанувальників воєнної тематики», - вирішили наші читачі і замовили книгу у видавництві «Патент».       


Про зустріч тоді ще не говорили. Це вже потім, як прочитали роман, вирішили, що про книгу повинні знати всі. Тому на онлайн-зустріч були запрошені не тільки читачі нашої книгозбірні, але й з інших міст.

Наталія Іванівна розповіла про історію створення роману, героїв реальних і вигаданих, про співпрацю  та спілкування з військовими афганської війни та добровольцями - учасниками війни на Сході, про власні пережиті емоції.   Універсальні  запитання учасників онлайн-зустрічі зробили спілкування глибинним, атмосферним, цікавим. Говорили про людяність, патріотизм, почуття обов’язку, «суголосність душ»  і про літературні «таємниці» харизматичної гості.


Звичайно ж, онлайн-спілкування вийшло за межі презентації роману «Крижане полум’я». Щира та відверта Наталія Дурунда відповідала на запитання читачів, ділилася своїми думками та мріями.

Зрозуміло, що відчуття від живого спілкування з письменниками онлайн не замінить. Але це ідеальна альтернатива  при карантинних обмеженнях.

Годинна зустріч транслювалася на сторінці «Жива сучасна бібліотека. БФ – Бібліотечна країна». Перегляд заходу досяг позначки 704, до зустрічі через ФБ-сторінку мали змогу приєднатися всі бажаючі. А це значить, що про роман «Крижане полумя»  заговорили. Скажемо словами чарівної гості онлайн-зустрічі: «Лети у світ, моя дорога пташечко. Щасливої тобі долі!»



Немає коментарів:

Дописати коментар