середу, 26 січня 2022 р.

Таємницю бібліотеки-філіалу №4 розкрито!


2022 рік у бібліотеці-філіалі №4 розпочався з приємних сюрпризів, несподіваних дарунків та розкриття таємниць.

Про те, що нашій книгозбірні готують подарунок, 7 книг-новинок Андрія Кокотюхи, повідомила нам його дружина Ірина. Але залишалося загадкою – хто подарував нам книг, вартість яких - 997 гривень?! Чому саме нашій бібліотеці?! Неочікувано!

Та ще й подружжя Кокотюхи насолоджувалося таємницею, яка здавалося, нікому не під силу. Але ж помилилися! Хто як не ми перечитали всі детективи Андрія Кокотюхи? Включили логіку, дедуктивне мислення, хитрість, підключили друзів + злагоджена робота Команди і таємницю розкрито!

Таємним прихильником нашої бібліотеки, точніше прихильницею, виявилася чарівна киянка Таня Доній. Саме вона подарувала  книги улюбленого письменника наших читачів Андрія Кокотюхи, використавши власні 1000 гривень за програмою є-Підримка. 


«Насправді, це - найбільш прийнятне застосування цих грошей, багато людей зможуть прочитати книги. Вашу бібліотеку порадив Кокотюха Андрій. Він сказав, що у вас працюють дуже ідейні і ініціативні бібліотекарі, а також активні і зацікавлені читачі. Дякую вам, що робите таку важливу справу!», - написала Таня Доній у фейсбуці.


Наша читацько-бібліотечна родина щиро дякує за неочікуваний  сюрприз! Дякуємо за вибір нашої книгозбірні! Гарної гожої днини на весь рік! Щастя та здійснення мрій! Читаємо своє рідненьке!

І як тут без народної мудрості: " Хто уміє дарувати, той уміє жити". Або ж - "Подарунки отримує той, кому є чим обдаровувати."

 Запрошуємо до читання

Немає коментарів:

Дописати коментар