середу, 9 лютого 2022 р.

Вмикай кмітливість і шукай скарби!

          8 лютого 2022 року у бібліотеці-філіалі №4 відбулася літературна година «Шукаємо літературні скарби».

Юним читачам презентували довгоочікувані новинки Голлі Вебб, Гаррієт Мункастер, Суззі Кольб, Малгожати Стренковська-Заремба, Миколи Михтодовича та журнали «Розумашки», «Задавака».

Все було б добре, якби не «втрутився» доктор Гарет Мур. Як? Ви не знаєте Гарета Мура? Це ас головоломок, що створив купу загадок і написав багато книжок для тренування розуму. І одна з них тепер є у нашій бібліотеці – «Дивовижні логічні ігри для розумних дітей».

 Захопилися школярики «головокрутками» так, що не побачили як книги зникли. А все то витівки Гарета Мура!

Щоб відшукати літературні скарби третьокласникам довелося пробиратися крізь заплутані лабіринти з пастками та монстрами, через химерні пазли і, навіть, кинути виклик власному інтелекту! Але ж і задоволення отримали! 24 новеньких книги швиденько перебралися до рюкзачків школяриків, щоб уже прочитаними повернутися до бібліотеки.

 Впевнені, задоволення отримають юні читачі! Вдома на них чекають неймовірні пригоди детектива Кефірчика та Мейзі Хітчінз, серія кумедних історій про Шоко і Кекса, розповіді про веселого бешкетника Філіпека,  кумедну розумницю Еллу та нові клопоти детектива Нишпорки і невгамовних Куба й Войтека. Насправді, це історії про дуже важливі речі: про слухняність та пустощі, про страх, сміливість та щиру дружбу. Одне скажемо точно – нудьгувати не доведеться!

Насолоджуйтеся читанням, юні літературні експерти! Попереду – обговорення!








Немає коментарів:

Дописати коментар