вівторок, 15 вересня 2020 р.

«Майстерня міста 2020» у бібліотеці!


15 вересня 2020 року бібліотека-філіал №4 приєдналася до цьогорічної платформи «Майстерня міста», яка в Полтаві проводиться вже п’ятий рік.
Читачів книгозбірні запросили долучитися до марафону цікавих подій, котрі були  обєднані  девізом «Читати – це круто!»
Учасники майстер-класу «Закладка із фетру «Мій улюблений герой» не тільки навчилися виготовляти книжкові закладки, але розповіли про своїх улюблених казкових героїв. Виготовлені власноруч «котики», «зайчики», «жабки» назавжди «пропишуться» не тільки в підручниках, а  і в книгах.
До речі, разом із Світланою Анатоліївною  юні читачі здійснили пізнавальну мандрівку «Книга дарує дива».
Учасники вільного поетичного мікрофону насолодилися чарівною й неповторною рідною мовою. Налаштувавшись на поетичну хвилю, разом  із ведучими відчули настрій віршів, дізналися про риму, мелодику поезії.
Звучали вірші Ганни Чубач, Грицька Бойка, Сашка Дерманського, Григорія Фальковича, Тараса Шевченка, Івана Андрусяка… Читайлики не тільки відкрили основи віршування, але й спробували себе відчути поетом.

Дякуємо «Майстерню міста» за відчуття бути причетними до полтавської спільноти. А від нашої читацько-бібліотечної громади ініціатива! Давайте кожен почне із себе: по-справжньому любити рідне місто, оберігати нашу красуню-Полтаву, сприяти її розквіту!  







Немає коментарів:

Дописати коментар